Kilder til information om appen

Kaspersky-appsiden på Kasperskys websted

denne side kan du se generelle oplysninger om programmet, dets funktioner og egenskaber.

Kaspersky-appsiden indeholder et link til onlinebutikken. Der kan du købe appen eller forny dit abonnement.

Oplysninger om Kaspersky-appen i vidensbasen

Vidensbasen er et afsnit på webstedet for kundeservice.

denne side finder du artikler med nyttige oplysninger, råd og svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du køber, installerer og bruger appen.

I artikler fra vidensbasen gives der svar på spørgsmål i forbindelse med ikke kun Kaspersky men også andre Kaspersky-programmer. Artikler i vidensbasen kan også omfatte nyheder om kundeservice.

Diskutér Kaspersky-programmer på Kaspersky Support Forum

Hvis dit spørgsmål ikke kræver et omgående svar, kan du diskutere det med Kaspersky eksperter og andre brugere i vores forum.

I dette forum kan du se eksisterende emner, skrive kommentarer og oprette nye debatemner.